KAYIT DUYURUSU

06 Eylül 2019

KAYITLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

2019-2020 Öğretim Yılı Fakültemiz Resim, Seramik ve Geleneksel Türk Sanatları Bölümleri Özel Yetenek Sınavına girerek kayıt hakkı kazanan, asıl listede isimleri yer alan öğrenci adaylarının kesin kayıt tarihleri 11-12-13 Eylül 2019’dur. Adaylar kayıt yaptırmaya şahsen geleceklerdir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

* Lise diplomasının aslı ile 1 adet fotokopisi, ya da yeni tarihli geçici mezuniyet belgesinin aslı
    * 4 Adet 4,5x6 cm ebatında, son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf
    * Nüfus cüzdan fotokopisi
    * 29 Yaşından büyük erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge
    * 4 Adet mektup zarfı ve 5 TL değerinde posta pulu

Halen başka bir Üniversitede öğrenim gören öğrenciler, ilgili Üniversitedeki kayıtlarını ve YÖKSİS’deki kayıtlarını sildirerek kayıt olmaya geleceklerdir.

Bölümlerimiz için ilan edilen kontenjanlar dolmadığı taktirde, yedek adayların kayıtlarına geçilecek ve yedek listedeki öğrenci adayları sıra ile web sitemizden duyurulacaktır. Adaylara ayrıca telefon ile bilgi verilmeyecektir.

Kendilerine tanınan süre içinde kayıt yaptırmayan adaylar, hakkından vazgeçmiş sayılacaktır.

• Adres: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi  14280 Gölköy BOLU
  • Tel: +90 374 254 10 00 Fax: +90 374 253 46 41